Lifestyle

ŽENA BLIZANAC: NIKADA VAS NEĆE POVREDITI, NITI IZDATI. ONA IMA DUŠU KOJA JE VELIKA KAO NEBO.

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja, pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promena i komunikacija s drugima pa je stalno u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečim što će je zabaviti i okupirati.

Žene lizanci nadaleko su poznate po neodoljivu šarmu, njihovom najjačem oružju. Ona je šarmantna, društvena i veoma zanimljiva. Mnogo je lepotica rođeno u ovom znaku. Voli flert. U trendu je, prati modu. Sposobna je poslovna žena, ali i sjajna kuvarica. U duši ostaje uvek devojčica.

Žena Blizanac je dama koja osvaja svojim šarmom i svojom lepotom, ali i lepotom svoje duše. Ona je veliko srce od žene i baš takvo srce kuca u njenim grudima. Vesela je, darežljiva i blaga.

Ona je toliko lepa i dopadljiva, uglađena i fina, naročito ako se nekome predstavlja po prvi put. Ona je najlepša i najmaštovitija žena Zodijaka i oboriće vas s nogu. Na prvi pogled, ova žena je ljupka, fina, mila i draga, ali ispod tog slatkog oklopa krije se izuzetno jaka žena, koja zna šta želi i koja ume da se izbori za sve u životu. Ona je svesna svojih sposobnosti i uvek hrabro ide kroz život.

Žena Blizanac je, u stvari, dve žene u jednoj. Jedna je bojažljiva, slaba i slatka, a druga je veoma opasna, izazovna i intrigantna. Ova dama je veoma inteligentna, hitra i pametna, ali je takođe i veoma duhovita i informisana. Ova žena je poznata po svom šarmu i uvek koristi kombinaciju visoke inteligencije i šarma, što doprinosi tome da ona bude jedna od najlepših i najšarmantnijih žena Zodijaka i da sve obara sa nogu.

Ona je očaravajuća, intrigantna, izazovna i uzbudljiva i još mnogo toga. I bez obzira koliko godina imaju, ove žene su večite devojčice u duši i to je jedan od razloga zašto one nikada ne stare. Žena koja je rođena u znaku Blizanca važi za zabavnu, društvenu, magičnu i provokativnu.

ve dame izgledaju veoma mladoliko i jako su provokativne i zato mogu svakoga da obore s nogu. Žena Blizanac ne preza od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena. Ona je dovoljno šarmantna da može da se uklopi u svako društvo. Veoma je zaljubljive prirode, ali nije preterano zainteresovana za duge ljubavne veze.

Od partnera zahteva mentalnu kompatibilnost i ono što je najviše privlači jeste intelekt partnera. Spremna je da upotrebi svo svoje „oružje“ i sav svoj šarm kako bi dobila ono što hoće. Ova dama je puna pozitivne energije i puna iznenađenja i sve što traži od partnera jeste da i on nju ponekad iznenadi.

Žena Blizanac je po prirodi veoma prilagodljiva i snalažljiva i svakoga može da zavede svojim rečima, laskanjem i svojim šarmom. U sebi nosi jednu dozu nezrelosti i ponekad izgleda detinjasto, ali to je ono što čini njen šarm još dopadljivijim.

A sa druge strane, ova žena je veoma uporna, radoznala, strastvena i avanturistički nastrojena. Ove žene su takođe veoma sklone tome da maštaju i spadaju u najmaštovitije žene Zodijaka, naročito u postelji. Što se ljubavi tiče, žena Blizanac je svesna svojih kvaliteta i na neki način u svaku vezu ulazi proračunato i retko kada se zaljubljuje otvorenog srca.

Vrlo često ove žene biraju starije muškarce za svog partnera, ali ukoliko se u ranoj mladosti zaljube, sklone su da u brak uđu veoma mlade. Zahvaljujući svom šarmu i svojoj inteligenciji i lukavosti, žena Blizanac je sposobna da od svog partnera dobije sve ono što poželi. A za uzvrat će mu pružiti vernost i odanost, koja joj je usađena još kao detetu u dubini duše.

Ove žene su veoma stidljive i zatvorene i retko kada pokazuju svoje iskrene emocije, pa zato nose masku zavodnice. U vezi mogu da budu ljubomorne i posesivne i da stalno traže dokaz vernosti i pažnje. U životu uvek traže emotivnog partnera koji im može biti oslonac i koji će im obezbediti sigurnost i podršku.

Žena Blizanac se po Zodijaku najbolje slaže sa partnerima koji su rođeni u znaku Strelca, Lava ili Ovna, a takođe može biti kompatibilna i sa muškim Blizancima. Kao supruga, ova žena je veoma odana i verna, ali se nikada neće zadovoljiti ulogom domaćice, već teži ka tome da se ostvari i na polju karijere.

Izvor: neko-bitan.com

Povezano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button