Ne morate pod noz da biste uklonili ciste: Za sve vrste ovo je Prirodni lek! Pije se sat vremena pre obroka i 3 puta na Dan! (Recept)

kuharski-recepti

Ciste se javljaju na različitim delovima tela posebno kod žena. Medicinske metode često su invazivne i bolne ali što je takođe problem, često se dešava ponovna pojava cisti i nakon medicinskog tretmana. Iz tog razloga smo pronašli i isprobali prirodni lek protiv cisti koji nije teško napraviti.

Glavni sastojak leka je kaktus aloja. Evo recepta i uputstva za pravljenje:

Pola litra medicinskog alkohola (špirita, nije bitan procenat), Pola kilograma domaćeg meda, 0.75 litara crnog što kvalitetnijeg vina, Pola kilograma kafe od cikorije, 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zalivati zadnjih 7 dana pred branje listova)

Priprema:

Listove aloje očistite od bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu. Dodate ostale sastojke i dobro izmešate. Biće vam potrebna veća tegla po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali. Teglu zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mestu da odstoji 14 dana.

Nakon stajanja, procedite smesu kroz gazu i prespite je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva pre obroka, tri puta na dan po jedna supena kašika. Bitno je da želudac bude prazan pre i posle korišćenja leka kako se ne bi mešao sa hranom. Kada budete pred kraj smese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu meru ne potrošite.

Po svedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dve doze koje smo dali u merama. Nećete pogrešiti ako lek koristite i preventivno za poboljšanje opšteg stanja organizma i povećanja imuniteta.Deca takođe mogu koristiti lek, ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini. ( ova mera od pune supene kašike je za odraslu osobu od 60 do 70 kg, a mera se procentualno smanjuje prema težini deteta, npr. dete od 35 kg koristi pola supene kašike tri puta na dan).

Kurir.rs/Alternativaljekovitogbilja.info

Leave a comment