Stomak se uvlači za 5 dana, bokovi za 7! Ovakva ishrana pojačava varenje

kuharski-recepti

Ako želite brzo da smršate, potrebno je da obratite pažnju na pravu hranu i učestalost njenog unosa. Ovaj plan za mršavljenje dizajniran je posebno za zaposlene u kompaniji General Motors koji žele da smršaju.

Firma podržava zaposlene koji žele da se brinu o svom zdravlju. Takva dijeta će vam pomoći da izgubite do 4 kilograma za kratko vreme, ako sve radite kako treba.Glavna pravila: ne preskačite obroke, ne gladujte. Ako želite da jedete, obavezno jedite.

EFIKASNA DIJETA 7 DANA

Ponedeljak

Jedite voće u ponedeljak. Izaberite ono koje vam se najviše dopada. Izuzetak su banane. Jabuke, pomorandže, ananas i lubenice najviše odgovaraju ovoj ishrani.Obavezno popijte najmanje 1,5 litra negazirane vode.Pravite voćne salate.Glavna stvar je da ne gladujete.

Utorak:Utorak je dan povrća. Može se jesti sirovo ili kuvano. Ako ćete kuvati, nemojte dodavati so i ulje.
Kuvani krompir možete jesti jednom. Najbolje je zeleniš, šargarepa, brokoli, celer, krastavci, bundeva, spanać, kupus i patlidžan.Piti vodu. Osećaj se kao vegetarijanac.

Sreda:U sredu jedemo voće i povrće, samo ga jedemo odvojeno. Ne možete jesti krompir i banane.
Za doručak preporučujemo pravljenje voćne salate, za ručak salate od povrća. Uveče pojedite nekoliko omiljenih plodova.Piti dosta vode.

Četvrtak:U četvrtak ćemo se osvežiti bananama. Tokom dana moraćete da ih pojedete oko 8, kao i da popijete 3-4 čaše mleka.

Petak:Dan paradajza je petak. Za ručak – 1 čaša kuvanog pirinča. Ujutro i uveče morate pojesti 7-8 paradajza.Pošto će se izlučiti puno mokraćne kiseline, na ovaj dan morate piti više nego obično.Subota:Za ručak ponovo pirinač u istoj količini. I nastavite sa dijetom sa voćem i povrćem.

Nedelja:U nedelju skuvajte malo pirinča. Jedite povrće ceo dan. Morate piti najmanje 3 čaše vode.Ako se striktno pridržavate ovih preporuka, rezultat će vas osvojiti. Tokom sedmice, neki zaposleni u General Motors-u čak su pali i po 8 kilograma. Ali većina je i dalje u proseku 4 kg.

Treba imati na umu da ako imate bilo kakvih problema sa digestivnim sistemom, onda su vam dijete kontraindikovane. Takođe, ne biste se trebali pridržavati ove dijete duže od sedmice i sprovoditi ciklus češće nego jednom u šest meseci.Podelite sa prijateljima ovu divnu dijetu pomoću koje možete brzo i efikasno da smršate!

Izvor: Dnevni.rs

Leave a comment