Lifestyle

TREBAO NA OPERACIJU A OTIŠAO ZDRAV KUĆI: Uz pomoć ovih sastojaka…

Elvir D. (44) odlučio je ispričati kako se sam “spasio” od operacije koljena, uz pomoć samo dva sastojka, koja vjerovatno imamo svi u kući.

Elvir je posljednjih mjeseci osjećao velike bolove u koljenima, od prekomjernog stajanja i rada, te mu je ljekar preporučio da operiše koljena i tako pokuša ponovo bezbolno stati na noge.Ali strah od operacije naveo ga je da ipak potraži drugo rješenje.

– Slučajno sam upoznao jednu ženu koja se bavi sakupljanjem čajeva i biljki, i znam da ona čita mnogo knjiga te zna mnogo o tome, upitao sam je za aavjet i odmah mi je rekla da ima jednu soluciju koja je pomogla mnogima koji su došli do nje.

Savjetovala mi je da 5 noći uzastopno napravim smjesu od domaćeg jabukovog sirćeta i soli u razmjeri 2-3 šoljice sirćeta i jednu šoljicu soli. Onda treba sve dobro izmiješati pa natopiti gaze u smjesu i umotati na koljena, sve to zamotati nekom krpom.

– Već nakon par dana osjećao sam olakšanje, a bol je nestao kao rukom odnesen tačno nakon pet dana. Evo već neko vrijeme nemam više problem sa koljenima i naravno otkazao sam operaciju na koju sam trebao da idem. Nadam se da će ovaj recept pomoći i drugim ljudima – ispričao je Elvir.

Mi ipak savjetujemo svim ljudima koji eventualno imaju sličnih problema da se prije ovog prirodnog poduhvata ipak posavjetuju sa svojim ljekarom.

Povezano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button