Zdravlje

Brzo i efikasno: Riješite se bakterija u želudcu uz pomoć ovog recepta

Bakterije u želudcu su veoma česta boljest u današnje vrijeme lječe se jako dugo i teško. Preporučjemo vam siguran ljek protiv bakterija u želudcu na prirodan način.

Recept: Smokve u maslinovom ulju su najbolji ljek za bakterije u želudcu

U staklenu teglu stavite suhe smokve zatim ih prelijete domaćim ne prerađenim maslinovim uljem. Smokve možete izrezati na 4 djela.

Trebalo bi da stoje bar 4o dana pa onda svako jutro uzimajte prije svega po jednu smokvu. Poželjno bi bilo i po malu kašikicu maslinovog ulja u kojem stoje smokve.

Ako nemožete čekat onda napravite dvije tegle pa jednu počnite uzimati nakon sedam dana stajanja. Da bi izlječenje bilo što bolje i što efikasnije trebate svoju ishranu da uskladite sa lječenjem.

Jedite kuhanu blagu hranu bez previše začina naročito ljutih i paprenih.

Nemojte jesti kiselo. Izbjegavajte masna mesa naročito suhomesnate proizvode. Hranu pripremajte na maslinovom ulju koje je prirodno ne prerađeno. Što više jedite svježe hrane.

Maslinovo ulje i smokve su kao suho zlato vrijedni prirodni ljekovi, zato čuvajte svoje zdravlje i nagradite se ovim prirodnim zlatom jer zdravlje je najveće bogastvo.

Iskustva govore da kombinacija smokava i maslinovog ulja lječi puno toga naprimjer neplodnost, hemoroide, sva crijevna oboljenja, zatvor, bronhitis, astmu itd.

Izvor: prirodni-lijek.blogspot.com

Povezano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button