HRONIČNO STE UMORNI: Onda je ovo pravi recept za vas

kuharski-recepti

Zadržavanjem toksina u krvi postajemo kronično umorni, patimo od nadutosti i imamo problema s cirkulacijom.

Kako se ne bi zadržavali toksini u krvi treba povremeno napraviti čišćenje. Zadržavanjem toksina u krvi postajemo kronično umorni, patimo od nadutosti i imamo problema s cirkulacijom.

Ove tegobe mogu se odstraniti s pomoću jednostavnog pripravka iz vaše kuhinje. Sve što vam treba je češnjak, domaći i vino, crno. Ovaj ljekoviti napitak čisti krv, uklanjajući višak masnoće i soli iz organizma te ubrzava metabolizam. Sastojci: 12 češnja češnjaka,Pola litre crnog vina (po mogućnosti domaćeg)

Priprema: Češnjeve češnjaka očistite, narežite na četvrtine i stavite u staklenku. Dodajte pola litre crnog vina i posudu dobro zatvorite.Držite je na sunčanom/svijetlom mjestu oko dva tjedna. Svaki dan je nekoliko puta protresite, kako bi se sastojci izmiješali.

Nakon dva tjedna, procijedite sadržaj staklenke i stavite u staklenu bocu.Uzimajte 1 čajnu žličicu tri puta dnevno, u periodu od mjesec dana.

Upozorenje: Ovo je snažan napitak za čišćenje i jačanje krvi pa ga primjenjujte s razmakom od 6 mjeseci između dva tretmana.

(dnevno.hr)

Leave a comment