Lifestyle

KARDIOHIRURG SAVETUJE: „DA BISTE IMALI PRITISAK 120/80, PIJTE NA PRAZAN STOMAK 2 SATA PRE JELA…“

Odavno kuburim sa visokim krvnim pritiskom. Međutim, kada sam otišao kod svog kardiologa, bio je izuzetno iznenađen mojim promenama. 4 kašike jednog starog recepta pomogle su u uklanjanju skokova pritiska. Vreme je pokazalo da je prirodni tretman efikasna i prirodna metoda. Zbog toga se sve više ljudi sada okreće alternativnoj medicini.

Ovaj recept potiče iz Nemačke. Eliksir sadrži tri moćna sastojka: limun, beli luk i đumbir. Svaki od njih je već sam po sebi vrlo koristan, ali kada se spoje u jedan lek mogu da naprave čuda.

Beli luk je dobro poznat po svojim antibakterijskim, antiseptičnim i antivirusnim svojstvima. Sastav belog luka uključuje širok spektar elemenata u tragovima: natrijum, kalijum, kalcijum, cink, fosfor, bakar, koji pozitivno utiču na krvne sudove. Pored toga, beli luk je bogat vitaminom C, B6, manganom i vlaknima.

Koren đumbira je poznat po tome što je odličan prirodni izvor antioksidanata. Takođe, veoma je koristan za ljude koji pate od digestivnih problema. Đumbir se smatra neverovatnom biljkom sa antidotnim svojstvima. A aktivni sastojak gingerol, koji je uključen u njega, efikasno je sredstvo u prevenciji i lečenju raka debelog creva.

Konačno, limun je skladište vitamina C. Voće ima alkalna svojstva koja regulišu kiselost u telu. Pored toga, agrumi imaju blagotvorno dejstvo na opšte stanje tela, pojačavajući imuni odgovor i poboljšavajući metaboličke procese.

Smeša na bazi belog luka, limuna i đumbira, prokuvana vodom, biće odličan i efikasan lek u borbi protiv začepljenih arterija i padova pritiska.

Povezano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button